Vyhledání a výběr zaměstnanců

Naše osvědčené metody vyhledání, hodnocení a výběru zaměstnanců zajišťují optimální propojení očekávání klienta a kandidáta. Každá volná pracovní pozice je pro nás výzvou.

Personální poradenství

Můžeme vám pomoci sladit vaši obchodní strategii s personální strategií, zlepšit vaše pracovní modely, personální postupy, získávat a rozvíjet talenty pro zvýšení pružnosti a konkurenceschopnosti vaší společnosti.

Trénink a rozvoj talentů

Nabízíme kompletní řadu nástrojů, od online vzdělávání pro malé firmy po programy na míru pro velké globální společnosti, abychom vám pomohli vyplnit mezery, které mají největší dopad na váš byznys.

Try & Hire

Stačí, abyste nám specifikovali pozici, na kterou hledáte zaměstnance a naši personální konzultanti zajistí předběžný výběr kandidátů. Vybraná skupina uchazečů pak absolvuje pohovor ve Vaší společnosti. Na základě osobního pohovoru si sami vyberete nejvhodnějšího kandidáta, který se pak stane Vašim zaměstnancem. Tuto službu je možno kombinovat se zapůjčením, tzn. že vybraný pracovník je po určitou dobu zaměstnancem společnosti MANPOWER a po uplynutí sjednaného období je převeden mezi Vaše stálé zaměstnance.

Outplacement

Našich služeb můžete využít nejen při hledání a výběru nových pracovníků, ale i při jejich propouštění. Outplacement je projekt, který ve spolupráci se zákazníkem věnuje maximální péči a pozornost právě propouštěným pracovníkům.

V rámci projektu jsou zaměstnanci seznámeni s různými způsoby hledání nového zaměstnání, s možnostmi rekvalifikace apod. Cílem projektu je aktivovat propuštěné pracovníky tak, aby byli schopni orientovat se na trhu práce. Společnost MANPOWER garantuje těmto pracovníkům nabídkovou povinnost.

Agenturní zaměstnávání, flexibilní pracovní síla

Vyhledávání a krátkodobé i dlouhodobé zapůjčování pracovníků na dobu určitou. Pro každou situaci, kdy Vám vznikne nečekaná potřeba pracovních sil, např. v době dovolených, při získání nečekané zakázky, při sezónních pracích apod. Vhodné pro brigáníky, dělnické pozice, pracovníky call center, ale také pro IT specialisty a další typy projektových řešení. Tento způsob outsourcingu využívají rovněž společnosti, které chtějí snížit mzdové náklady na administrativu v oblasti lidských zdrojů.

Outsourcing

Poskytujeme inovativní outsourcingová řešení v celé řadě oborů. Přední světové společnosti se na nás obracejí, abychom jim poskytli řešení jako Talent Based Outsourcing, Recruitment Process Outsourcing, Managed Service Provider nebo mezinárodní nábory zaměstnanců.